De schroef van de vakman!

 

De schroef van de vakman! JET-FAST Spaanplaatschroeven zijn toonaangevend in het gebruik! Snel schroeven, zonder voorboren, met de JET FAST schroeven is het geen probleem. JET FAST Schroeven zijn van Duitse kwaliteit; degelijk en gemakkelijk te verwerken.

JET FAST Schroeven hebben een scherpe boorpunt en frezen zich in het hout.  Daarnaast voorkomen de speciale draadvorm en snijkanten van de JET FAST Schroeven splijtvorming en is voorboren in de meeste houtsoorten overbodig. De freesribben onder de kop van de JET FAST Schroeven laten de schroef makkelijk verzinken.

De JET FAST schroef is met weinig kracht in te draaien, breekt niet en heeft een uitstekende bit passing. De JET FAST schroef is voorzien van een Torx-kop en wordt geleverd in handige doosjes.

www.goedkoopsteschroeven.nl verkoopt het volledige assortiment JET FAST Torx Spaanplaatschroeven tegen een zeer gunstige prijs. Er is ook een nadeel te vermelden: Wanneer u deze schroeven heeft toegepast in uw product dan koopt u nooit meer een andere schroef.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.